Katalog (0)
Dowload Katalog

Om os

Foodpeople tager udgangspunkt i stærke italienske og danske håndværks- og gourmettraditioner. Med en kompromisløs tilgang til fødevareproduktion, har vi skabt en virksomhed, hvor ærlige råvarer og en brændende passion for mad mødes. Foodpeople består af Il Fornaio og Trianon, samt det nye friske brand Jalm&B. 

Vores brands

Historie

2016

Il Fornaio A/S og Trianon Bageri København A/S bliver sammen til Foodpeople A/S, som består brands’ene Il Fornaio, Jalm&B og Trianon

2015

Det økologiske brand Jalm&B fødes. Det bibringer det bedste fra de to verdener, Il Fornaio og Trianon, samt ungdommens uskyld og iver for at lade sig inspirere og ikke mindst imødekomme udviklingen. Navnet er et akronym af Trianons grundlæggere og efterkommere Jørgen, Anton, Ludvig, Max og Bøje.

2014

l Fornaio indgår et partnerskab med Trianon Bageri København A/S med henblik på en løbende overtagelse af Trianon. Il Fornaio flytter ind hos Trianon på adressen i Kastrup

2008

Trianon har vokseværk, og på kun 10 år er lokalerne blevet for små. I 2008 flytter Trianon endnu engang til nye lokaler og nutidige på Kirstinehøj i Kastrup

2005

Il Fornaio lancerer de første handelsvarer. Hvedemel, durummel, middelhavssalt, polpa di pomodoro og ekstra jomfruolivenolie fra lokale italienske gårde. 

1997

Era Ora modtager sin første Michelin-stjerne i 1997 – En ære restauranten har beholdt 20 år i træk. 

1990

Il Fornaio opstarter salg af frisk brød til Irma kæden

1988

Il Fornaio grundlægges af ægteparret bag Era Ora, Elvio Milleri og Edelvita da Santos samt forretningspartner Alessandro Jacaponi. Il Fornaio starter ud som leverandør af friskbagt surdejsbrød til udvalgte gourmetrestauranter, Magasin Mad & Vin, det hedengangne Kokkens Torvehal m. fl.

1984

De to brødre og bagermestre Bøje & Max Vinther overtager Trianon efter deres far, grundlægger Jørgen Anton Ludvig Vinther.

1983

Elvio Milleri starter Era Ora i Torvegade

1970

Den 4. marts 1970 opnår Trianon status som Kongelig Hofleverandør 

1959

Trianon udvikler sig, og i 1959 overtager Jørgen Anton Ludvig Vinther det traditionsrige bageri E. Rubows Eftf., der ligger på Vimmelskaftet 37 på Strøget i København

1940

Bageriet Trianon bliver grundlagt af Bagermester Jørgen Anton Ludvig Vinther den 15. september 1940, da han overtager en mindre bagerbutik på Nygaardsvej på Østerbro, København.